Російський режисер Федір Бондарчук звинуватив Держкіно України в тому, що в мережі інтернет фільм "Духless 2" з'явився до офіційного прокату в Росії. Продюсер зазначив, що саме цей факт негативно позначилося на касових зборах фільму.

Бондарчук зазначив, що він повністю впевнений, що Держкіно виклало в мережу копію фільму. Це легко довести, бо на стрічці стоїть певне маркування. Тим більше, що копія з українськими субтитрами змонтована інакше, ніж російська.

Читайте також: В Україні знімуть "Самотність в мережі"

Російський продюсер сильно обурився і запевнив, що в його практиці таке відбувається вперше.

"Прокат закінчився буквально два тижні тому, тому ми зараз займаємося цим на рівні суду. Напевно, ми будемо подавати на комітет з кінематографії України", - заявив Бондарчук.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Відомо, що "Духless-2" просочився в інтернет на російських сайтах 5 березня. Користувачі соціальних мереж могли подивитись фільм в поганій якості і з широкою лінією в нижній частині екрана. Після цього Роскомнадзор закрив доступ до фільму на декількох сайтах.

Сюжет фільму полягає в тому, що успішний 29-річний менеджер Макс відмовляється від світського життя і гучних вечірок та їде на острів Балі, де веде спокійне життя, займається серфінгом. Але він все ж не може забути шум рідної Москви, а несподіване знайомство на острові повертає його назад у місто.