Столичні активісти Владислав Белоцький та Ігор Соболенко підірвали мережу інтернет, продемонструвавши, як зараз виглядає у столиці Святошинська площа. На світлинах – порожні недобудовані висотки, гори сміття та місця відпочинку місцевих бомжів.

"Тут і бите скло, і використані шприци і решта небезпечної для життя антисанітарії. З усього помітно, що товчуться тут наркомани, бомжі і решта асоціальних елементів. А поруч розташовані два дитячих майданчики, на котрих граються діти. У той же час мешканці не признаної території живуть своїм життям – перебирають зібраний хабар, здають порожні пляшки у розташований поруч пункт прийому втор сировини, і тут же, не відходячи від каси задовольняються "охолоджуючими" напоями сумнівної якості та пускають чорну рідину по своїх тухлих венах", - констатує Владислав Белоцький.

За словами активіста, входи та виходи на колишній будівельний майданчик нічим не закриті.

"Діти та підлітки можуть постраждати від розкиданих шприців і битого скла, можуть упасти у канави та ями, їх можуть туди силоміць затягнути бомжі чи педофіли", - каже Владислав.

Читайте також: Кияни через суд змушують міську владу виконувати свої обов'язки

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Мешканці довкола недобудови по вулиці Семашко стверджують, що стихійний смітник тут утворився протягом 10 років – саме стільки стоїть довгобуд. Кілька разів вони зверталися до міської влади, але їхніх проблем не хотіли помічати.

"Ми надіслали звернення у міську службу 1551. Виявилося, що воно там не одне – уже лежать два таких самих звернення. Реакції ніякої. Там просто немає людей, які б переймалися чистотою і привабливістю свого міста", - каже Белоцький.

Найближчим часом активісти планують звертатися до прокуратури з цього питання. Раніше голова Святошинського району Ілля Сагайдак заявив, що незабаром у районі розчистять усі стихійні звалища.

Читайте по темі: Мер прибере більш 200 МАФів на Оболоні (фото)