Відомий голівудський актор Робін Вільямс заборонив використовувати свій образ протягом 25 років після смерті. Цей документ оприлюднили в пресі, повідомляє The Hollywood Reporter.

У серпні 2014 року Робін Вільямс, який довгий час страждав від депресії та хвороби Паркінсона, покінчив життя самогубством. Йому було 64 роки. У своєму заповіті він детально описав, як саме буде обмежене використання його імені, підписів, фотографій та інших зображень. Всі права Вільямс передав створеному з цією метою фонду Windfall Foundation.

Тепер образ актора не можна використовувати в жодному одному фільмі або ж рекламному ролику до 2039 року. Цей документ - нове слово в юридичній практиці, яка зобов'язана враховувати сучасний рівень розвитку комунікаційних технологій.

Вільямс залишив чіткі вказівки, як саме слід розпорядитися його 45-мільйонним статком. Останньою волею актора було розділити ці гроші між його близькими.

Робін Вільямс знявся у понад 60 фільмах і телесеріалах. Він володар премії "Оскар" (1998), дворазовий лауреат премії "Еммі" (1987, 1988), п'ятиразовий лауреат премії "Золотий глобус" (1979, 1988, 1992, 1994, 2005).

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще