15 березня у місті Мелітополь, Запорізької області покінчила з життям ще одна чиновниця – колишній заступник директора Мелітопольського центру зайнятості – Світлана Полторак. Вона повісилася у своїй квартирі у неділю по обіді.

"У неї були особисті проблеми. Торік вона звільнилася з роботи, щоб доглядати за хворим на рак чоловіком. Стала дуже набожною. Чоловік все ж помер. А після нього пішла з життя мати Світлани, що ще більше підкосило її. Після двох смертей близьких людей, Світлана замкнулася в собі, намагалася ходити у церкву. Зі співробітниками майже не спілкувалася. Ми не думаємо, що це було вбивство, скоріше за все, вона просто не змогла пережити горя, котре їй випало", - розповіли у приймальні Мелітопольського центру зайнятості.

Місцеві жителі переконані, що смерть чиновниці ніяк не пов'язана із самогубствами мелітопольського мера Сергія Вальтера, заступника начальника міськвідділу міліції Олександра Бордюги і екс-губернатора Запорізької області Олександра Пеклушенка. На відміну від них, на жінку не були заведені кримінальні справи, і її не викликали до суду.