Володимир Парасюк, легендарний сотник Майдану, а нині народний депутат, вирішив "продатися". Він виставив себе на аукціон в інтернет- пільноті "Купи зустріч – допоможи Україні". Учасники пропонують зустрітися за гроші, всі кошти будуть перераховані на потреби воїнів АТО.

Лот Парасюка продається під номером 43.

"Володимир Парасюк – 27 років, депутат Верховної Ради України, боєць батальйону "Дніпро-1". Запрошую зустрітись у Львові" - так позиціонує себе Парасюк, запрошуючи користувачів соціальних мереж встановити свою ціну.

За добу ціна за зустріч зросла до 50 тисяч гривень.

Користувач Денис Галушко написав, що з задоволенням надасть цілий ресторан для цієї зустрічі.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

"З Володею знайомий особисто. Він, думаю, буде не проти". – каже Денис.

"Чому б і ні, якщо це допоможе нашим хлопцям в АТО? Якщо людина хоче зустрітися зі мною, попити кави, прогулятися Львовом і заплатити за це кошти, котрі підуть нашим військовим – я тільки за. Це благодійна акція. Ніякого інтиму, чи ще чогось незвичайного і пікантного тут не передбачено. І, гадаю, "покупець" це розуміє. Я радо розповім про себе, про свою роботу, про війну, відповім на будь-які питання. Буду дуже галантним і ввічливим і створю максимально комфортну атмосферу для людини. Все для наших воїнів в АТО" - прокоментував для "Знай" Володимир Парасюк.