У Таїланді, неподалік від невеликого містечка Самут, розташувався найнебезпечніший ринок світу Він розміщений прямо на залізничній колії Maeklong. Протягом дня по рейках вісім разів проходить приміський поїзд №4382 з Май Клонг у Бан Лай.

Упертих торговців і екстремальних покупців абсолютно не бентежить і не лякає таке сусідство.

На перший погляд нічого особливого. Ринок як ринок. Тут можна купити все: від будь-яких сувенірів, унікальних речей до їжі. Сюди щодня приходять покупці, яких приваблюють низькі ціни на продукти. Вони неквапливо вибирають товар, торгуються. Продавці, у свою чергу, намагаються всіма методами і засобами зазивати покупців. Все нагадує звичайне життя ринку. Однак як тільки звучить пронизливий звук сирени сигнал весь ринок приходить, як по команді, в рух.

Миттєво, як за помахом чарівної палички, пропадають покупці і продавці зі своїм товаром. Ринок майже моментально перетворюється на залізницю. Хоча ще секунду тому це був галасливий відкритий ринок.

Читайте також: В Британії на фестивалі "ожили" городні опудала (фото)

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Завсідники настільки освоїлися в специфіці ринку, що навіть навіси встановлюють спеціальної конструкції. Їх зручно прибирати на кілька хвилин і потім заново встановлювати.

Проходить черговий потяг і ринок з'являється знову з такою ж завидною швидкістю. Тайці називають його ринком парасольок, що розкриаються. Він з'явився тут набагато раніше ніж залізниця, яку проклали в 1905 році.