Борис Гребенщиков з групи "Акваріум" дав два концерти в Києві.

Як повідомляє Комсомольская правда, на його виступ прийшли навіть жителі Санкт-Пебербурга, які приїхали погостювати у українських родичів.

Борис Гребенщиков у властивій йому манері говорив про філософію, життя, про призначення генія і жодного разу не обмовився про політику.

Не сталося без інцидентів. Під час одного з монологів артиста відвідувач концерту грубо крикнув йому, щоб Гребенщиков почав співати.

"Тримай себе в руках. А якщо не можеш, то залізь собі в штани", - відповів лідер "Акваріума".

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Після цього він заспівав пісню Віктора Цоя "Я оголошую свій будинок без'ядерною зоною".

Міністерство культури України включило Гребенщикова в "білий список" артистів, які можуть в'їжджати на територію країни через те, що засудили політику Росії.

Читайте також: Російська церква сказилася - Борис Гребенщиков (відео)

Нагадаємо, що на своєму виступі в московському парку "Красная Пресня" 25 червня Гребенщиков розкритикував висловлювання голови Синодального відділу із взаємодії церкви і суспільства Всеволода Чапліна щодо того, що скоро в Росії закінчиться мирне і комфортне життя.

Борис Гребенщиков неодноразово виступав з критикою влади та її дій. Під час анексії Криму він звернувся до російських чиновників із закликом перестати брехати людям, які делегували їм владу.