35-річній помічниці вихователя одного з дитсадків Подільського району Києва загрожує три роки в'язниці за крадіжку. В листопаді в групі, де працювала киянка, в 3-річного хлопчика зник золотий хрестик.

Батьки написали заяву в міліцію, а міліціонери знайшли прикрасу в одному з ломбардів Києва. Дізнатись, хто туди заніс прикрасу вдалося завдяки відеокамері, яка записувала відвідувачів.

"Встановлено, що злодійка під час тихої години підійшла до сплячого хлопчика та ножицями зрізала з його шиї прикрасу. Гроші витратила на власні потреби. Справу ми вже направили на розгляд суду", - кажуть в прес-службі прокуратури. Відомо, що в жінки троє дітей. Тому швидше за все вона отримає умовний термін. Батьки кажуть, що після того випадку у всіх садочках заборонили приводити дітей з прикрасами в садочок.

"Нам вихователька сказала, що прийшло таке розпорядження з райвно", - розповіла Оксана з київських Нивок.

Такий самий випадок, коли вихователь зрізала хрестики, трапився чотири роки тому в Полтаві. Двоє дітей садочку "Червона шапочка" залишились без хрестиків. Міліція вийшла на виховательку цього ДНЗ, яка також заносила прикраси в ломбард. Батьки обурились. Кажуть цінність хрестиків в тому, що дітей в них хрестили.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще