Ізраїльська модель і актриса Галь Гадот знялася в колоритній фотосесії для глянцевого журналу Interview. Нагадаємо, зірка зіграла Супер-Жінку в фільмі "Бетмен проти Супермена"

30-річна актриса з'являється в кадрі в колготках і бюстгальтері. На одному зі знімків вона зображена лежачи в гамаку. Також колишня Міс Ізраїль позує в светрі від Calvin Klein, який став вдалим доповненням до її сексуального образу.

В інтерв'ю актриса поділилася враженнями від роботи над фільмом "Бетмен проти Супермена", прем'єра якого повинна відбутися в березні 2016.

Читайте також: Оголення пухкеньких і худеньких: краса по-американськи (фото)

"Я так схвильована через цю роль! Я отримала прекрасну можливість, щоб надихнути людей, і не тільки жінок. І не своїм прикладом, а прикладом своєї героїні. Вона справді багато чого варта", - розповідає актриса.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Гадот, яка зробила перерву в модельній кар'єрі для завершення служби в ізраїльській армії, погоджується тільки на характерні ролі. Жінка хоче, щоб її трирічна донька бачила хороший приклад в особі своєї матері.

"Я не хочу грати примітивну слабку героїню, яка тільки й чекає, щоб в її житті з'явився прекрасний чоловік", - додала актриса.