Незважаючи на відносне затишшя 24 липня до 18 годин, з настанням темряви бойовики значно посилили обстріли позицій сил українських військових.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

За добу терористи 70 разів обстрілювали позиції наших бійців. Причому активізація дій бандитів спостерігається у всіх напрямках на лінії розмежування.

Вдень 24 липня бойовики обстріляли запальними крупнокаліберними патронами селище Новгородське. На допомогу для гасіння будинків прибули військовослужбовці сил АТО. Однак терористи відкрили вогонь по них, щоб завадити загасити пожежу.

З 18 години до опівночі із забороненої мінськими домовленостями зброї терористи обстріляли позиції сил АТО в районах населених пунктів Старогнатівка, Піски, Ленінське, Новгородське, Верхньоторецьке, Богданівка, Лозове, Луганське.

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Показати ще

Обстріли бойовиків тривали неодноразово зі 120-мм мінометів і танків, 122 та 152-мм гаубиць.

Читайте також: Бойовики обстріляли мирне селище Новгородське із танків

25 липня бойовики продовжили накривати вогнем позиції сил АТО.

Вночі у районі населеного пункту Старогнатівка більше години лунали вибухи від 122-мм снарядів артилерії і 120-мм мін бойовиків.

Також терористи завдали мінометного обстрілу позиції українських бійців в районах міста Авдіївка та Донецького аеропорту.