Бойовики на Донбасі створюють дві великі ударні групи для можливої атаки на Волноваському і Приморському напрямках.

Про це повідомив народний депутат Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, посилаючись на оперативні дані "Інформаційного спротиву".

"Згідно з висновками групи ІС, виходячи з оперативної інформації, в даний час терористи створюють дві великі ударні тактичні групи: одну на Волноваському напрямку (на південь від Донецька) на ділянці від Оленівки до Гранітного, Старомар'ївки. Другу - безпосередньо на Приморському напрямку і трохи північніше від Безименного до Павлополя і Чермалика", - зазначив він.

Найбільш напружена ситуація, за даними "Інформаційного спротиву", склалася на Донецькій та Горлівській ділянках. Там впродовж доби зафіксували основну кількість обстрілів і збройних провокацій з боку терористів.

Читайте також: Бойовики обстріляли мирне селище Новгородське із танків

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

До ділянки від Мар'їнки і до північно-західних околиць Горлівки, за словами нардепа, додалася ще одна ділянка особливої активізації бойовиків. Це район населеного пункту Світлодарськ, Луганське та Миронівське.

Тимчук наголосив, що терористи активно використовують заборонену Мінськими угодами важку артилерію. Вони проводять обстріли з мінометів, гармат, самохідні артустановок калібром вище 120 мм.