В суботу, 25 липня, на столичному Трухановому острові соціокультурний проект "Берег" у рамках пленеру "Транзакції" представить нові роботи відомих українських художників.

Про це повідомляє сторінка проекту у Facebook.

"Зокрема презентують артові об'єкти Антона Логова, Романа Громова, Дмитра Ерліха, Андрія Ахтирського. Митці вирішили розробити теми естетики руйнування, "бідного мистецтва", хуліганського підходу до арту" - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Чернігові розпочався Фестиваль фільмів Довженка

Антон Логов, одині з яскравих представників сучасного українського мистецтва, презентуватиме проект "Ідентифікація".

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Під час створення арт-об'єктів Логов використовував викинути чи загублені предмети, переосмислюючи їх з погляду архітектури.

"Довкола я бачу дуже багато руйнації, розпаду. Якщо казати про інсталяції, то я беру ті предмети, які мене оточують саме зараз. Але намагаюсь зафіксувати їхню історію у тій реальності, у якій знаходжуся зараз сам. Всі предмети з історією можуть здаватися подертими, неестетичними, але вони містять інформацію, мають долю предмета, що мені дуже цікаво", - розповів він.

Крім виставки на острові працюватиме "повітряна бібліотека" із широким вибором книг та спеціальних гойдалок для читання. Також проводитимуть безкоштовні заняття із суглобової гімнастики, майстер-класи з художниками, креативні активності для дітей і дорослих.

"А тим часом на Трухановому острові художники створюють нові роботи за допомогою молотка, шуруповерта і дерева", - ідеться на сторінці проекту "Берег".