Президент України Петро Порошенко підпише документ, який передбачає зміни в електронному декларуванні, однак для перегляду спірних моментів буде створена окрема робоча група.

Про це після зустрічі з главою держави заявив Ярослав Юрчишин, виконавчий директор Transparency International Ukraine.

За його словами, Порошенко відмовився накладати вето на скандальний закон з тієї причини, що він стоїть біля керма і не збирається примушувати українських військовослужбовців сидіти над деклараціями. Також президент додав, що спеціальна робоча група перегляне зміни, які передбачають вказування ставок громадськими організаціями.

"Порошенко вважає нікчемними правки, які були внесені, і неякісними, і він готовий ініціювати створення робочої групи з напрацювання законопроекту, ці поправки суттєво перегляне, якусь частину з них виправить, і він готовий як президент, за умови погодження з ним цих поправок, внести їх як невідкладні", - заявив Юрчишин.

Оскільки до набрання чинності цих змін ще майже рік, сторони домовилися, що в робочу групу увійдуть представники громадських організацій та Адміністрації президента, а також народні депутати.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Глава держави наголосив на підтримці ініціатив неурядових організацій в сфері боротьби з корупцією. Він звернув увагу на неприпустимість будь-якого політичного тиску або обмежень діяльності неурядових організацій в Україні", - заявили в прес-центрі Порошенка.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Петро Порошенко нагородив бійців, які отримали поранення в районі Авдіївки.