У Верховній Раді зареєструють законопроект про відставку глави Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат от "Самопомочі" Єгор Соболєв.

"Нам треба звільняти керівників правоохоронних органів доти, доки вони не почнуть працювати. Правоохоронні органи очолювали і очолюють люди, які є ставлениками чиновників, яких вони повинні переслідувати. Більше того, вони, як з'ясовується, мають з ними спільний бізнес", - заявив Соболєв.

Главу МВС звинувачують у тому, що він не зміг навести порядок у міліції, звільнити корупціонерів. Останньою краплею в цій справі стало питання з землею в Лісниках, яка незаконним чином дісталося дочці заступника глави МВС Сергія Чеботарьова.

Читайте також: Аваков готовий залишити Шкіряка в МВС

Нагадаємо, що раніше журналіст Денис Бігус повідомляв про те, що земля в Лісниках належить заступнику керівника МВС, хоча і записана на його доньку. При спробі зняти репортаж про це на групу "Наші гроші" напали. Пізніше журналісти показали Арсену Авакову документи щодо незаконної приватизації, але він не відреагував на них.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще