Лідер політичної партії "5.10" Геннадій Балашов переконаний, що політики влаштують справжнє полювання за Надією Савченко, адже її прізвище в списках будь-якої партії апріорі веде її до перемоги на виборах. На думку Балашова, справжня війна за Савченко розпочнеться між Петром Порошенком та Юлією Тимошенко.

"За ім'я Савченко борються політики першого рангу: сам Президент і кандидат у Президенти на минулих виборах. Ім'я Савченко — неабиякий приз для тієї або іншої політичної сили.

Боротьба за тіло розгорілася неабияка. Борт №1, заправлений з ранку, під настанови Президента з делегацією на чолі з Геращенко, вилетів у Ростов за Савченко. В результаті розгорівся неабиякий скандал. Юлія Тимошенко, яка вклала гроші у адвокатів для української льотчиці, яка включила її в список партії "Батьківщина" під номером "один", тепер не може використовувати свій бренд! Вербуванням Савченко зайнявся особисто Петро Порошенко. Коли борт №1 приземлився в Києві, зустрів героїню саме Президент і напевно використовував цю зустріч, щоб забезпечити свою політичну силу її брендовим ім'ям.", - повідомив Балашов.

Читати також: Савченко відмовилася від букета Тимошенко

Політик впевнений, що Савченко втягнуть в олігархічну боротьбу, де перемога гарантується на виборах тій політсилі, яка першою переконає українську льотчицю вступити до лав партії.

Популярні новини зараз

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

" Надія включиться в заплутану ієрархічну системну боротьбу олігархів за владу. Савченко, сама того не бажаючи, стала розмінною монетою для політичних ігор. Хто більш ефективно використовує ув'язнення льотчиці? Хто ефективніше використовує її ім'я у своїй піар-кампанії? Хто присудить більше нагород?", -пише Балашов на своїй сторінці в Facebook і додає, що Савченко може використати цей шанс і взяти гроші, вигідно продаючи свій бренд.

"Савченко може вигідно продати свій бренд, забезпечивши всій своїй сім'ї безбідне існування до кінця життя. Кожен день її ув'язнення можна конвертувати в конкретну суму грошей.", - написав Балашов.

Нагадаємо , раніше Савченко повідомила, що у Верховній Раді мають бути справжні патріоти.