Три гектари острова у пристоличній Кончі-Заспі захопила родина колишнього адміністратора Януковича Сергія Льовочкіна. Сьогодні скандальним будівництвом зацікавився Обухівський райвідділ міліції. Про це повідомив депутат Сергій Лещенко.

"Льовочкін оформив у власність своєї родини острів. Сталося це вже після зміни влади", - стверджує журналіст і депутат.

Сергій Льовочкін живе в одному з найперших елітних селищ в Україні. Навпроти його будинку розташований малий острів, до якого від ділянки Льовочкіна був перекинутий місток. Малий острів, за словами Сергія Лещенка, межує з великим островом. Саме на нього накинув оком олігарх.

"Водний кодекс України забороняє на островах здійснювати будівництво. В Державному реєстрі майнових прав власницею ділянки на острові зазначена рідна сестра Льовочкіна - Юлія.Зареєстровано цю ділянку на неї було 13 травня 2014 року", - пояснює Лещенко.

Раніше депутат Юрій Луценко за допомогою дрона, котрий тестували для АТО, відзняв відео грандіозного будівництва, назвавши його новим Межигір'ям.

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

З запитом Сергій Лещенко звернувся до прокуратури Київської області. За фактом незаконної забудови зареєстровано кримінальне провадження. Його веде Обухівський райвідділ міліції.