У Чернівцях перемагає нинішній мер Олексій Каспрук. У Івано-Франківську лідерські позиці має "свободівець" Руслан Марцінків, а у Дніпропетровську Борис Філатов остаточно обігнав Олександра Вілкула.

Про це пише УНІАН.

"Сьогодні, 16 листопада, в 4:10 ранку, Чернівецька міська виборча комісія Чернівецької області встановила на засіданні результати повторного голосування з виборів Чернівецького міського голови", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Садовий залишиться мером Львова

Згідно інформації, Олексій Каспрук отримав 64,47% голосів, Віталій Михайлішин - 35,53%. Явка на виборах у Чернівецькій області склала 29,19%.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

У Франківську обробили 100% протоколів. У результаті, на виборах міського голови переміг Руслан Марцінків від ВО "Свобода". За нього проголосували 37 714 виборців, що складає 56,47%, а представник "БПП "Солідарність" Ігор Насалик отримав 29 077 голосів, тобто - 43,53%.

Натомість, кандидат в мери Дніпропетровська Борис Філатов перемагає з результатом 53,76%. Такими є дані ОПОРИ, яка підраховувала голоси за допомогою спостерігачів на 100% виборчих дільниць.

"Наступний результат повторного голосування 15 листопада: Борис Філатов - 53,76% (184 724 - голоси в абсолютних числах), Олександр Вілкул - 46,24% (158 897 - голоси в абсолютних числах)", - розповіла координатор виборчих і парламентських програм ОПОРИ Ольга Айвазовська на своїй сторінці в Facebook.