Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко кулуарно виставила свої умови коаліційної більшості і лідерам фракцій, що входять до її складу.

Як стверджує політичний аналітик Павло Нусс, в озвучених умовах йдеться про попередження виходу фракції "Батьківщини" зі складу коаліції, пише "Слово и Дело".

"Мова йде про формування нового уряду. Тимошенко, практично володіючи "золотою акцією" у коаліції, планує використовувати її, і пропонувати свою кандидатуру на посаду прем'єр-міністра або віце-прем'єра, у разі відмови ", - пояснив експерт, припустивши, що фракція "Самопомочі" підтримує відповідну ідею про її призначенні.

Читайте також: Ляшко почав працювати із Коломойським - експерт

На думку Нусс, Президент Петро Порошенко "не потерпить такого тону діалогу". "Будь-який ультиматум за сценарієм Ляшка закінчиться сумно для політсили, яка здатна шантажувати державу", - резюмував експерт.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадуємо, що раніше склад коаліції покинула фракція "Радикальної партії Олега Ляшка". Її лідер пояснив, що таке рішення було ухвалене у зв'язку з голосуванням за зміни до Конституції, а також кривавими подіями під Верховною Радою.