Печерський райсуд Києва відмовився зняти арешт з нафтопродуктів компанії бізнесмена Сергія Курченка, які передані "Укртранснафтопродукту" для зберігання. Про це йдеться в постанові суду від 13 серпня, пише канал "112".

"Клопотання представника Державного підприємства "Укртранснафтопродукт" про скасування арешту, накладеного ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 30.07.2015 у кримінальному провадженні №42015000000000944 від 22.05.2015 - залишити без задоволення", - йдеться у рішенні суду.

Це рішення оскарженню не підлягає.

Читайте також: Сурков і Кадиров очолили список ворогів України

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва наклав арешт на нафтопродукти, що належать групі компаній "Східноєвропейська паливно-енергетична компанія" (ВЕТЕК) і передані рішенням Приморського районного суду Одеси державному підприємству "Укртранснафтопродукт" для зберігання та подальшої реалізації.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Так, заарештовано нафтопродукти, які зберігалися на території нафтобази ТОВ "Схід" (Васильків), нафтобази і Херсонського нафтоперевалочного комплексу ТОВ "Всеукраїнський промисловий союз" (Херсон), а також Одеського нафтопереробного заводу.

Раніше Служба безпеки України задокументувала ряд порушень з боку посадових осіб ДП "Укртранснафтопродукт" при реалізації нафтопродуктів, які є речовими доказами в кількох кримінальних провадженнях.