Фото біглого екс-міністра освіти та науки Дмитра Табачника, який треться біля стіни аеропорту, виклав в соцмережі киянин Володимир Петренко.

"Інформація для СБУ та МВС. Якийсь громадянин Дмитро Табачник рейсом PS776 Тель-Авів - Київ намагається проникнути в Україну під виглядом ізраїльтянина", - написав чоловік у Facebook.

Табачник виглядає загорілим та відростив бороду. Новину відразу прокоментував нардеп та радник міністра внутрішніх справ Антон Геращнко.

"Табачник щойно приземлився в Україні, в аеропорту Бориспіль, мабуть для того щоб здатися на гарячому і полегшити свою душу правдивими свідченнями. За його витівки в бутність міністра освіти, були заведені кримінальні провадженні в СБУ. По розкраданнях на завищення цін під час закупівлі підручників та в ГПУ щодо махінацій з власністю Міністерства освіти. Всі компетентні організації в курсі прильоту Дмитра Табачника", - пояснив Геращенко.

"Упевнений, що йому створять належні умови безпеки, щоб йому не захотілося покінчити життя самогубством за прикладом Михайла Чечетова. Він потрібен як цінний свідок злочинів епохи Януковича. Та й сам повинен відповісти за скоєне", - додав нардеп.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

В січні з'являлись повідомлення, що Табачник в Ізраїлі оформлює громадянство.