Колишнього нардепа від Партії Регіонів Михайла Чечетова знайшли мертвим біля його будинку. Він випав із 17 поверху висотки на вул. Мішуги, 2, де мав дворівневу квартиру. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook радник голови МВС Антон Геращенко.

"Дружина Михайла Чечетова, що спала на першому поверсі квартири, прокинулася о 1.30 ночі, не побачила біля себе чоловіка і пішла його шукати. На другому поверсі квартири вона побачила відкрите вікно і капці свого чоловіка. Дружина показала передсмертну записку чоловіка"Нет никаких моральных сил больше жить. Я ухожу. Думаю так будет лучше для всех. Спасибо всем за поддержку". Тому в мене немає ніяких сумнівів у тому, що це самогубство" - написав Геращенко.

Дружина, яка викликала міліцію і швидку допомогу, повідомила, що Михайло Чечетов був у глибокій депресії після того, як відкрили кримінальне провадження з приводу підозри його у зловживанні службовими обов'язками під час голосування за "закони від 16 січня". Його підозрюють у тому, що він як член рахункової комісії підписав протокол про голосування з недостовірними даними.

Кажуть, що на Чечетова могла вплинути учорашня заява Генпрокурора Шокіна, який повідомив, що екс-нардепу можуть висунути додаткові звинувачення, які могли стосуватися часів його керівництва Фондом держмайна.

"Кажучи прямо. Михайло Чечетов ніколи не був прикладом стійкості та мужності. 2005 року на першому ж допиті в прокуратурі він з потрухами здав незаконну схему приватизації Криворіжсталі Кучмою, який дав прямі вказівки продати її Ахметову-Пінчуку по заниженій вартості. Тоді його "відмазали" від кримінальної відповідальності. А зараз Чечетов зрозумів, що шансів вийти сухим із води у нього немає, а сидіти в колонії в його віці і з його болячками, не хотілося" - пише Геращенко.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нещодавно Чечетова викликали до суд, запобіжним заходом призначили утримання під вартою. Але він вніс заставу 5 млн грн. і був відпущений з умовою носіння електронного браслету.