Президент Білорусі виступив за посилення кордону з Україною, щоб попередити потік на білоруську територію зброї через кордон.

Про це заявив Президент Олександр Лукашенко під час зустрічі з в.о. державного секретаря Ради безпеки Станіславом Засем і Міністром оборони країни Андрієм Равковим.

"Ми не приховуємо, що південні кордони нам треба посилювати. І не тому що ми боїмося українців, що на нас там хтось нападе. Ми побоюємося, що, в результаті того, що відбувається в Україні, не потягнулися сюди різного роду елементи, які не потрібні в Білорусі, особливо зброя. Це нас повинно завжди насторожувати. Це наше питання, яке ми повинні вирішувати, за нас ніхто не вирішить", - зазначив О.Лукашенко.

Читайте також: Ні мізків, ні грошей - Лукашенко про Росію

Крім того, Лукашенко доповіли про те, як йде оптимізація білоруських збройних сил. Увага акцентувалася на створенні нової зброї і нових видів озброєння в Білорусі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

Відзначається, що Лукашенко цікавило, чи все виконується за параметрами, які були визначені недавно на засіданні Ради безпеки країни. Зась поінформував главу держави, що ситуація в збройних силах Білорусі стабільна.