Поки світ очікував результатів зустрічі "Нормандської четвірки" в Мінську, українці дивувались та обговорювали поведінку Володимира Путіна. На фото політика, які виклали інформаційні агентства, найбільше вразила незвична міміка, занадто пухкі руки та пальці. Користувачі Інтернету висувають припущення про двійника.

При зустрічі із Олександром Лукашенко він демонстрував лицемірну посмішку, з "дерев'яним обличчям" потискав руку Петру Порошенко. Дивакувата хода, скошене обличчя та закочування догори очей викликали купу обговорень в соцмережах.

Допитливі користувачі навіть порівнювали вуха Путіна та дійшли висновку, що на зустріч до Мінську приїхав двійник. Також фото російського лідера в Єгипті, де він був напередодні з офіційним візитом, та Путін у Мінську здалися зовсім різними. Перший був загорілим та більш лисуватим, а другий – із сірим обличчям та іншою зачіскою.

Українці взялися порівнювати пухкі пальці та руки лідера країни-агресора та дійшли висновку, що в Москві вони виглядали по-іншому.

Соціальний психолог Олег Покальчук теж подивився фото і дійшов висновку, що причина дивної поведінки в іншому.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Показати ще

"Тривалий час Путін перебував в оточенні, яке не передбачало некомфортності. Зараз він потрапив в обстановку, в якій лідери інших держав сильніші за нього, а він посунутий на останнє місце", - каже Покальчук.

За словами експерта, під час зустрічі в Путіна був викид адреналіну, нормальний сигнал на стрес, і як наслідок сплеск різноманітних емоцій. Реакція будь-якої нормальної людини – це блідість, пітливість, незвична поведінка. Якщо ж людина натренована до таких ситуацій та вміє блокувати свої емоції, то все одно обличчя буде її видавати.

"Часткові сліди пластики, які є у Путіна, і роблять таку дивну міміку. Обличчя під час зустрічі в нього "кульгало" та смикалось. Він нервував", - додав Покальчук.