Любов Шипович, яка очолює американську благодійну організацію Razom for Ukraine, стане технічним директором у команді Саакашвілі. Вже у середині місяця вона прилетить в Україну.

В обов'язки Шипович будуть входити розвиток ІТ-освіти на Одещині, автоматизація державних процесів та розвиток ІТ-сфери в цілому. Помічниця губернатора не отримуватиме зарплатню за роботу.

"У середині серпня Люба переїжджає з Нью-Йорка до Одеси, щоб приєднатися до команди Михайла Саакашвілі в якості технічного директора. Віримо в успіх реформ і перетворення Одеського регіону в нову" Кремнієву долину", - повідомили на сторінці Facebook Razom for Ukraine.

У Нью-Йорку Любов Шипович стала однією із засновник організації Razom for Ukraine, яка займається просуванням української культури у США та світі. Також вона працює над напівавтоматичним моніторингом згадок про Україну в зарубіжних ЗМІ у компанії ОКО.

Читайте також: "Як і сьогодні, в майбутньому ви можете бути впевнені в нашій підтримці" – Ердоган

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Саакашвілі активно залучає на державні посади іноземних спеціалістів. Останньою стала росіянка Марія Гайдар, яка стала помічницею губернатора області.