Віктор Янукович-молодший, як і батько, втік з родиною до Росії. А його родич Євген Корочанський працює у Генштабі Міноборони.

В жодному розшуку син президента-втікача не перебуває. Ми з'ясували, що Ганна Корочанська, рідна сестра його дружини Ольги, мешкає в Києві. А її чоловік, Євген Корочанський, працює в Головному управлінні зв'язку та інформаційних систем Генштабу Міноборони.

Офіцер після шлюбу взяв прізвище дружини, хизується в соцмережах нагородами, які отримує на службі та чомусь приховує, що є свояком Януковича-молодшого.

Молодша сестра Ольги Янукович — 27-річна Ганна Корочанська за фахом дизайнер зачісок. Вже декілька років вона мешкає в Києві на вул. Чавдар у Дарницькому районі. Судячи із сторінки в соцмережах, Ганна підтримує "Антимайдан", ділиться новинами проросійського журналіста Анатоля Шарія, критикує президента Порошенка та постить картинки на підтримку Януковича.

В жовтні минулого року вона вийшла заміж за молодшого на рік військового Євгена Іванова. Після одруження чоловік змінив своє прізвище на Корочанський. Служить офіцер Євген Юрійович в дуже важливому для захисту країни відомстві - військах зв'язку Головного управління зв'язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних сил України.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

На сторінці в соцмережах викладає фото своїх нагород та відзнак. В жовтні він був нагороджений почесним нагрудним знаком "Війська зв'язку". Хоча, судячи зі сторінки, також є прихильником "Антимайдану" та "всієї правди про Майдан, яку не покажуть українські ЗМІ". Також Євген чомусь приховує, що є родичем Януковича.

"Мені зараз не до ваших запитань. Я щойно повернувся з АТО, дружина вагітна. Ви мене, певно, з кимось плутаєте", - відповів він на запитання, чи підтримує зв'язок із родичами дружини, й закрив доступ до свої сторінки в соцмережах.

У прес-службі СБУ нам відповіли, що ця інформація їм не цікава й порадили звертатись у Міноборони.