В ході досліджень вченим вдалося з'ясувати, що секс приносить користь для здоров'я тільки після 31-ї хвилини статевого акту. Провівши аналіз біохімічних процесів, які протікають під час інтимного контакту експерти зробили подібну заяву.

Статевий акт надає організму допомогу в боротьбі з вільними радикалами, які активують хімічні реакції. Вільні радикали в організмі - нестабільні атоми і сполуки, що діють як агресивні окислювачі. Вони прискорюють старіння організму, порушують роботу внутрішніх органів, провокує запалення в тканинах, включаючи нервову систему і клітини мозку. Коли число вільних радикалів збільшується і настає швидке старіння раніше свого біологічного терміну. Надмірне споживання жирної і смаженої їжі призводить до серйозних і тривалих захворювань, у тому числі і раку.

Дослідження медиків виявили свідчення біохімічного аналізу, які виділяються в процесі сексу. Виявляється, що після півгодинного інтимного зв'язку відбувається потужний удар по вільним радикалам. Секс сприяє поліпшенню кровообігу, знижує ризик захворювань серцево-судинної системи, онкології, покращує імунну систему і емоційний стан. Секс - є дуже корисним і потрібним процесом.
Під час статевого акту жіночий організм виступає як джерело електромагнітних коливань, які позитивно впливають на партнера.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що сучасний світ примушує мислити глобально, тому варто задуматися про те, що сексом можна зайнятися не тільки в межах квартири, готелі у своєму місті і тд. Влаштуйте незаплановану відпустку, завітайте на Майорку, в Париж, на Кубу, куди завгодно. Тільки зміна локації це не означає, що знову потрібно займатися сексом в готелі. Шукайте безлюдні місця, де можна зайнятися любов'ю і отримати нові емоції. Секс в екстремальній обстановці розбавить нудні дні і обстановку.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще