Президент UFC Дана Уайт підтвердив той факт, що процес переговорів про організацію поєдинку легендарного Флойда Мейвезера-молодшого (49-0, 26 КО) проти суперзірки ММА Конора Макгрегора (21-3) знаходиться на завершальній стадії.

"Я веду переговори. Конор включиться в процес пізніше, коли це буде необхідно. Я просто хочу це зробити для нього – хочу дати йому можливість заробити ці гроші. Зараз Конор знаходиться біля подруги, днями у них народиться дитина. Потім він підтягнеться до мене, і ми завершимо угоду", – сказав Дана Уайт в одному з недавніх інтерв'ю.

Також Уайт прокоментував шанси свого підопічного в поєдинку проти Мейвезера:

"Як на мене, вік Мейвезера робить цей поєдинок дуже інтригуючим. Йому – 40, Конору – 27. Конор набагато більший, він – лівша, а у Флойда часто виникали проблеми проти шульг. А ще у Конора – дивовижна міць в кулаках. Встояти після його попадання нереально. Якби ви, як і я, мали можливість спілкуватися з Макгрегором, він би і вас зумів переконати в тому, що його шанси – високі. Я з нетерпінням очікую поєдинку. І так, чекаю вже в цьому році".

Нагадаємо, названа можлива дата бою Мейвезер – Макгрегор.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Дивіться, як Конор Макгрегор працює на мішку:

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезер – Макгрегор. Вже приймаються ставки на цей бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Девід Хей хоче битися в андеркарті бою Макгрегор – Мейвезер.

Фото – Getty Images