В переддень Великодня, 15 квітня, на чотирьох автобусних маршрутах у Києві відбудуться зміни в розкладі руху транспорту, оскільки він об’їжджатиме продовольчі ярмарки.

Про це попереджає КП "Київпастранс".

Зміни стосуються маршрутів № 61, 73, 98 та 101.

За повідомленням комунального підприємства, рух автобуса № 61 буде організовано наступним чином: від вул. Милославської до вул. Градинської за чинною трасою, далі так: вул. Оноре де Бальзака (парна сторона) – вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова, далі за чинною трасою.

На Оболонському проспекті, на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Маршала Тимошенка, рух автобусів № 73 в напрямку вул. Милославської буде організовано по трасі: ст. м. "Героїв Дніпра" – вул. Героїв Дніпра – вул. Зої Гайдай – вул. Маршала Тимошенко – просп. Оболонський, далі за чинною трасою.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Маршрут № 98 - від вул. Милославської до вул. Оноре де Бальзака за чинною трасою, далі так: вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова, далі за чинною трасою.

Рух автобусів маршруту № 101 - від ст. м. "Петрівка" до вул. Закревського за чинною трасою, далі – вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Маяковського – вул. Милославська.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", київське метро опинилося на межі закриття.