В одному зі спальних районів столиці жінка із загону кінної поліції збила киянку з дитиною.

Про це сама потерпіла, Марія Азарова, розповіла на сторінці у Facebook.

"Сьогодні у мене стався дуже неприємний інцидент. Я гуляла у лісовій зоні Русанівки з донькою і мене на повному ходу збив кінь. Я впала і проїхалася по землі і корінню. Боялася, що кінь, який був ззаду, побіжить на мене або зіб'є мою дитину. Все відбулося дуже швидко. А сталося це тому, що кінь злякався собаки і почав різко тікати від неї. Дівчина-поліцейська, яка була на коні, не могла впоратися з ним", - написала жінка.

За словами киянки, патрульні виявили стурбованість її самопочуттям - запропонували викликати швидку, а також обмінялися з нею контактами. Однак мешканка Русанівки відмовилася від допомоги медиків.

Нещасний випадок поліцейські пояснили тим, що службові коні поки бояться собак, які гуляють у лісі. І запевнили: працюють над усуненням проблеми.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Тим часом, публікація викликала обговорення у соцмережі. Деякі відзначили, що після патруля копитних на дорозі залишається багато екскрементів.

"Чим погані велосипеди і піші патрулювання?! До чого тут коні на острові? Краще б у патрульних ті ж собаки були, а не коні. Уявляю собі епічну погоню за злочинцями на конях...", - написала у коментарях Ксенія Чичкова.

Інша користувачка почала захищати кінну поліцію.

"А я думаю: коні погано, а хулігани, бандити, алкаші та наркомани добре? Коники звикнуть, якщо люди адекватно все сприймуть і приймуть", - написала Людмила Лукаш.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", поліція стягнула 2,6 мільйонів гривень з водіїв за штрафи у Києві.