Ми звикли приділяти увагу своїм рукам в тому випадку, коли робимо манікюр. Шкіра рук потребує більш ретельної уваги. З-за впливу зовнішніх факторів, шкіра рук швидко старіє і видає наші роки. Найчастіше шкіра рук страждає від пересихання, в цьому випадку косметологи рекомендують застосовувати парафінотерапію.

Для парафінотерапії використовується особливий парафін, який очищений від усяких домішок. Для кращого ефекту в нього іноді додають ефірні масла, які збагачують шкіру вітамінами. У парафіну низька температура плавлення, приблизно +46 градусів С, тому не варто переживати про те, що ви можете отримати опіки. Для певної проблеми шкіри рук, у салонах фахівці підбирають певний склад парафіну, який зможе впоратися з проблемою.

Парафінотерапія здійснює глибоке очищення шкіри, відновлює водний баланс, насичує поживними речовинами, сприяє процесу регенерації шкіри. Парафін сприяє активному руху крові за рахунок високої температури, що призводить до прискорення руху лімфи. Завдяки парафінотерапії знімаються спазми, болі в м'язах, м'язова напруга.

Процедура в домашніх умовах нічим не відрізняється від салонної. Якщо ви вирішили використовувати парафінотерапію самостійно, необхідно придбати спеціальний парафін у магазинах. Ця процедура не потребує великих фінансових витрат, але дуже добре діє на шкіру. Процедуру парафінотерапії повторюють за один сеанс 3-5 разів. Після того як парафін наноситься на шкіру рук, робиться легкий масаж, потім знімаємо парафінову плівку, розтоплюємо заново і наносимо на руки.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Протипоказання до застосування:
- не можна застосовувати при ушкодженнях шкіри
- при варикозному розширенні вен
- при захворюванні на діабет
- при підвищеному тиску
- при алергії.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що шкіра рук більш щільна і витривала, але з віком, на руках в першу чергу з'являються перші зморшки. Миючі засоби, домашня робота, вплив хімічних коштів не додає краси нашим рукам. З віком, вироблення зволоження шкіри йде на спад, тому важливо регулярно підживлювати шкіру наших рук.