Після своєї першої закритої репетиції на головній сцені конкурсу музиканти із гурту O.Torvald розповіли під час прес-конференції про значення своєї постановки на сцені.

За словами фронтмена гурту O.Torvald Жені Галича основний посил їх виступу у тому, що усі проблеми людства починаються з голови.

Цьому месенжу буде відповідати і оформлення сцени під час виступу українських конкурсантів. На сцені буде величезна металева споруда у формі голови. Під час звучання пісні буде поступово загорятися світло, а потім запаляться очі і вийде сонце.

"Усі люди на планеті Земля аналізують усе, що відбувається в їх житті головою, а потрібно аналізувати серцем. Ми хотіли показати, що всі людські проблеми починаються з голови, і ми цю голову під час свого виступу очищуємо", – пояснив Галич.

Також фронтмент гурту зізнався, що вони суттєво відрізняються від усіх учасників конкурсу.

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Звісно, розуміємо, що відрізняємось форматом від інших учасників і відчуваємо себе білими воронами. Але усе, що ми маємо всередині, ми намагаємося віддати людям. Неважливо наскільки інші відрізняються від тебе на конкурсі, важливо, чи є тобі що сказати слухачу. А нам є що сказати", – додав фронтмен O.Torvald.

Як повідомляв сайт Знай.ua, тріумфатор Євробачення-2004 українська співачка Руслана знову виступить на сцені міжнародного пісенного конкурсу.