Расс Абнер, новий тренер чемпіона світу у важкій вазі за версією WBO Олександра Усика (11-0, 10 КО) вважає, що Усику ще потрібно набратися досвіду, а також розповів про підготовку до бою проти Майкла Хантера.

"Я б не сказав, що є саме головним тренером, тому що план на поєдинок і підготовку розробив Ломаченко. Я ж більше допомагав, підтримував. А так – весь процес побудований Анатолієм, я просто доповнюю його. Ханетр – хороший боєць, небезпечний. Безумовно, вимагає до себе поважного ставлення. Упевнений, він дасть бій, буде дуже складно. Цей хлопець добре навчений, має відмінну базу. Обидва бійці володіють яскравим стилем і високим рівнем майстерності і під час поєдинку будуть намагатися це використовувати. Хантер – це не рядовий суперник.

Усику ще належить набратися досвіду. У нього тільки 11 поєдинків на професійному рингу, і я переконаний, що досвід зробить з нього ще більш класного бійця. А так... Завжди є моменти, які можна доопрацювати. В т.ч. після поєдинку проти Хантера ми внесемо деякі зміни і будемо дещо над чим працювати, адже кожен поєдинок – це їжа для роздумів. Але якщо він продовжить розвиватися настільки швидко, то я переконаний, його головним учителем стане досвід", – розповів Расс Абнер.

Дивіться промо ролик вечора боксу Ломаченко, Усика та Гвоздика від Top Rank:

"Усик продемонстрував свій талант на ОІ та я сподіваюся, він повністю розкриється і в професіоналах. Я хочу, щоб люди побільше дізнавалися про нього. Мені подобаються наші тренувальні будні. Це – відмінний хлопець, харизматичний і хороший, чуйна людина. Він привносить все це в бокс. Свій бокс. Знаєте, як на мене, бокс потребує таких хлопців як Усик, як Ломаченко. В тому сенсі, що мінімум розмов і максимум справи. А не так, як зараз прийнято", – додав тренер.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Показати ще

Нагадаємо, 8 квітня Олександр Усик проведе захист титулу в поєдинку з американцем Майклом Хантером (12-0-0, 8 КО). Це буде другий захист чемпіонського пояса для Усика. На думку букмекерів, фаворитом цього поєдинку є Олександр Усик.

Бій Усик - Хантер відбудеться на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) в андеркарті поєдинку Василь Ломаченко - Джейсон Соса.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик заявив, що його мета – стати абсолютним чемпіоном світу.