В Києві зловмисники балаклавах побили й підстрелили заступника директора одного з державних підприємств.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції. Інцидент стався ввечері 29 березня на вулиці Микільсько-Слобідській. Зловмисники були озброєні битами та пістолетом.

51-річний посадовець разом із 26-річним сином заїхали на подвір'я будинку. В цей час з автомобіля BMW, який мав іноземну реєстрацію, вибігли двоє чоловіків. Вони почали бити постраждалого битами, повалили його на землю, а один із нападників вистрілив кілька разів. Зловмисники пошкодили й автомобіль чиновника. Невідомі швидко втекли з місця злочину на авто.

"Потерпілого "швидка" доставила у лікарню із вогнепальними пораненнями спини та множинними саднами тіла", - розповіли у поліції.

Правоохоронці внесли подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "хуліганство". Поки патрульні відпрацьовують кілька версій нападу, але головна - професійна діяльність потерпілого.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій

Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, поліцейські затримали викрадача київської маршрутки. Виявилось, що він вже мав проблеми із законом й вийшов на волю за "законом Савченко".