В сучасному світі можна спробувати різні страви з усього світу не виїжджаючи з країни. Різні види ресторанів з кухнею різних країн можна зустріти на кожному розі. Але в тому випадку, якщо ви вирішили подорожувати в певну країну, варто знати які страви корисні і які продукти можуть сприятливо вплинути на організм.

У Сінгапурі та Японії вважається, на думку експертів, найбільш здорова їжа. У цих країнах практично неможливо зустріти повних людей. У цих країнах люди звикли харчуватися помірно і саме в цих країнах дуже багато вживають морепродуктів і овочів.
Жителі цих країн п'ють багато зеленого чаю. Як відомо саме цей напій вважається антиоксидантом, який покращує обмін речовин.

Кухню Піднебесної можна по праву назвати самою корисною у всьому світі. Китайська кухня славиться великою кількістю овочів і фруктів. Найкорисніші речовини китайці отримують з бобових продуктів, які вони так люблять вживати. Китайці люблять рідкі страви, що допомагають їм зберігати водний баланс організму.
Плюс китайської кухні в тому, що практично кожне блюдо піддається тепловій обробці і швидкого смаження, при якій більшість корисний властивостей зберігається в продукті

Якщо брати європейську кухню, то найкориснішою можна вважати французьку. У Франції можна знайти на прилавках достаток випічки і круасанів, але це не заважає французам і туристам харчуватися правильно. У франції готують дуже багато страв з морепродуктів: устриці, тріска, креветки, палтус та інші види.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще


Французи часто запікають страви без олії, що дозволяє зберегти звичну вагу тіла. На думку дієтологів, безсумнівним плюсом вважається французьке вино, яке сприятливо впливає на організм і знижує рівень холестерину.

Якщо розглядати українську кухню, то вона сповнена різновидом жирної і смаженої їжі. Ми звикли вживати великі порції і багато випічки борошняних виробів. Щоб українцям зберегти своє здоров'я, необхідно зменшити обсяг порції і слідом знизити споживання жирної та смаженої їжі.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що морська риба здатна викликати алергію. Морепродукти містять величезну кількість білка.