Співробітники Національного агентства з питань запобігання корупції до сих пір ще не перевірили жодної електронної декларації за 2015 і 2016 роки на правильність і повноту заповнення.

З моменту надходження е-декларацій до НАЗК, співробітники перевірили всього 25 документів на своєчасність подачі. А щодо правильності та повноти заповнення декларацій перевірки взагалі не проводились. Про це повідомляє сайт "Слово і Діло", посилаючись на відповідь Національного агенства на інформаційний запит видання.

Згідно з надісланими Національним агентством відомостями, українські чиновники подали майже 107 тисяч Е-декларацій з вересня по грудень 2016 року. Ще більш 842 тисяч електронних декларацій подали з січня по березень 2017 року.

Як повідомляв сайт Знай.ua, НАЗК продовжило термін проведення повної перевірки е-декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Йдеться про електронні декларації чиновників за 2015 рік, перевірка яких почалася 23 лютого 2017 року.