Національне антикорупційне бюро має намір співпрацювати з міжнародними партнерами в справі про затримання українського депутата Олександра Онищенка, який покинув Україну.

Про це йдеться в повідомленні відомства в Facebook.

На думку НАБУ, рішення про оголошення Онищенка в розшук в базі Інтерполу дозволило б швидше його затримати. Однак в Інтерполі прийняли інше рішення.

"Відмова в запиті української сторони, не забороняє співпрацю Національного бюро з компетентними органами інших країн в контексті розшуку, затримання і, в подальшому, можливу екстрадицію Олександра Онищенка", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, НАБУ все-таки буде звертатися до іноземних партнерів у справі розшуку втікача депутата. Наприклад, детективи звернулися до ряду країн, на території яких може перебувати Олександр Онищенко.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що ряд гучних заяв щодо українських політиків зробили в Інтерполі. Слідом за екс-президентом-утікачем Віктором Януковичем і колишнім міністром енергетики Едуардом Ставицьким в міжнародній організації відмовилися оголосити в розшук нардепа-втікача Олександра Онищенка.