У лікарні "Феофанія", де в той час перебував відсторонений очільн6ик ДФС Роман Насіров, головний військовий прокурор Анатолій Матіос відвідував свою сестру. Вони перебували в лікувальному закладі у сусідніх палатах.

Про це він розповів в інтерв'ю “Українській правді”. Військовий прокурор зазначив, що його сестру з приміщення парламенту забрала карета швидкої допомоги. Він сказав, що це в часі співпало з госпіталізацією Насірова.

"Я летів туди, щоб завезти ліки, без яких її не могли реанімувати. Тепер я можу це сказати – бо її виписали з лікарні, і все добре", - розповів Матіос.

Він додав, що не розголошував мету свого візиту до лікарні, бо сильно переживав через стан сестри. Керівники відомств, які розслідують справу Насірова, за його словами, знали про його прибуття до медзакладу, але не прояснили нікому ситуацію. Матіон наголосив, що йому навіть одразу зателефонував керівник НАБУ Артем Ситник, але одразу вибачився, коли дізнався про причини візиту.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, головний військовий прокурор Анатолій Матіос розповів про шанси поновлення Віктора Шокіна на посаді Генпрокурора.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще