Журналісти опублікували у Facebook відео інциденту, що стався c народним депутатом Олегом Ляшком. На вдео зафільмовано, як Ляшко не боїться їсти пиріжок, яким його пригостили бійці АТО з добровольчого батальйону.

Нардеп довго тримає пиріжок в руках, не наважуючись його вкусити. Потім він ділиться ним з іншими, залишивши і собі шматочок. Ляшко і обнюхував цей шматочок і роздивлявся зі всіх боків, але так і не з’їв його.

"Найвідоміший скотар української політики, який так любить доярок, селян і бабусь, в повсякденному житті рідко вилазить з броньованого Кадиллаку і з огидою ставиться до звичайних пиріжків.

На відео - епізод з добровольчого батальйону, коли воїни АТО пригостили Ляшко пиріжком, а той знехтував гостинністю. Адже птах наш - високого польоту! А в добровольчих частинах лобстерів не подають", - написали в описі інциденту.

Як повідомляв сайт Знай.ua, Олег Ляшко назвав представників ЗМІ "брехливими" через те, що вони опублікували інформацію про переговори його партії із провладними структурами.