Генеральний прокурор України Юрій Луценко виявився великим любителем старовинних книг і меблів. За 2016 році йому вдалося заробити 1,4 мільйона гривень.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій. Луценко володіє двома квартирами в Києві. Його дружина задекларувала земельну ділянку і будинок в Рівненській області.

У колекції Луценко є безліч книг, годинник Ulysse Nardin, книжкові шафи. Дружина задекларувала сумки Dior і Chanel, годинник Breguet, ювелірні вироби, одяг і колекцію картин.

У декларації Ірини Луценко вказано Mercedes-Benz GL 500 вартістю понад 1,6 мільйона гривень і Toyota Land Cruiser 200, який значиться в угоні. Сам генпрокурор задекларував службову Toyota Camry.

За 2016 року Луценко отримав зарплату в 51 тисяч гривень, виплати за відрядження в 5,4 тисячі гривень. На посаді генерального прокурора він заробив 362 204 гривень. Луценко вказав також подарунки на суму 132 585 гривень.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

У банку генпрокурор зберігає 796 095 гривень, 4 723 доларів і готівкою 130 тисяч гривень. Дружина Луценка задекларувала на рахунках понад 2,4 мільйона гривень, 1 131 євро, 1 983 доларів. Вона зберігає готівкою 195 тисяч гривень, 60 тисяч євро і 300 тисяч доларів.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, відсторонений глава ДФС Роман Насіров поділився розмірами своїх доходів. Їх загальна сума виявилася в рази меншою, ніж застава, внесена за нього.