Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) заявив, що хоче проводити якомога більше боїв за рік. Також Ломаченко розповів, чому планує перейти в легку вагу.

"Я завжди був за те, щоб проводити по три-чотири бої за рік. Я готовий битися і кожного поєдинку чекаю з нетерпінням. Не завжди все залежить від мене в таких випадках. Багато що залежить від дат, суперників, промоутерів, телебачення. Але я сподіваюся, що в цьому році хоча б тричі вийду на ринг. Якщо все буде складатися так, як і раніше – суперники будуть уникати бою зі мною – тоді я перейду в 135 фунтів (легка вага). Сподіваюся, в цьому дивізіоні хлопці будуть готові встати і битися", – передає слова Ломаченко Boxing Scene.

Дивіться найкращі моменти кар'єри Василя Ломаченка від каналу HBO:

Нагадаємо, 8 квітня на арені MGM National Harbor в Меріленді, США пройде великий вечір боксу. Василь Ломаченко проведе бій проти американця Джейсона Соси (20-1-4, 15 КО). За прогнозами букмекерів, Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

В андеркарті бою Ломаченко - Соса поєдинки також проведуть Олександр Усик проти американця Майкла Хантера і Олександр Гвоздик проти Юніескі Гонсалеса.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. Всі квитки вже продано.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко хоче встановити ще один рекорд в боксі.