Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) вважає, що вечір боксу за участю його самого, Олександра Усика (10-0, 9 КО) і Олександра Гвоздика (12-0, 10 КО), який пройде 8 квітня в США, стане великим кроком у популяризації України на міжнародній арені.

"Я дуже щасливий через наш вечір боксу. Це буде добре для популяризації України, а ще краще буде, коли ми здобудемо три перемоги. Це велика популяризація нашого виду спорту і нашої країни в цілому, тому що спорт є візитною карткою країни", – вважає Ломаченко.

Також Василь зазначив, що Соса – сильний і витривалий боксер.

"Я знаю, що Соса дуже мотивований, він дуже сильний і витривалий боксер, але тим цікавіше буде бій 8 квітня. Чого очікувати глядачам? Вони знову побачать бокс в стилі Hi-Tech. Це буде новий рівень і таблетка від Матриці", – сказав Ломаченко.

Нагадаємо, 8 квітня на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) відбудеться бій Ломаченко - Соса. За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. В Україні в прямому ефірі бій Ломаченко - Соса покаже телеканал Інтер. Початок трансляції – 9 квітня о 05:00 ранку за київським часом.

Дивіться відео традиційної битви поглядів Василя Ломаченка і Джейсона Соси:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко отримав діамантовий перстень від WBO.