Скандал навколо найочікуванішої кінопрем'єри весни триває. Цього разу диснеївський мюзикл "Красуня і чудовисько" заборонили в Кувейті.

Не всім мешканцям країни пощастило встигнути у кінотеатри. Через чотири дні після прем'єри Міністерство інформації несподівано схаменулося і зажадало від прокатників вирізати з фільму горезвісні сцени одностатевого кохання, пише Kuwait Times.

Відомство мусульманської країни визнало сцену з гей-персонажем ЛеФу образливою. Адже в країні одностатеві зв'язки заборонені законом.

При цьому чиновники запевнили: заборона - лише тимчасовий захід, і після додаткового монтажу картина повернеться на великі екрани.

На початку березня депутат Держдуми Росії Віталій Мілонов закликав Міністерство культури перевірити "Красуню і чудовисько" на предмет пропаганди гомосексуалізму.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На загальний подив, відомство не виявило у стрічці нічого кримінального і допустило до перегляду, проте з обмеженням 16+.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у мусульманській Малайзії покажуть гей-сцени з "Красуні і чудовиська".