У середу, 19 квітня, в рамках матчу-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів Барселона на Камп Ноу спробує вдруге в цьому сезоні зробити диво і пройти туринський Ювентус.

Перший матч цих команд в Італії несподівано завершився розгромною перемогою підопічних Массіміліано Аллегрі (3:0). Не сказати, що Барселона вже дуже погано відіграла той поєдинок, адже у Синьо-гранатових були відмінні моменти для взяття воріт Джанлуїджі Буффона, якими вони не скористалися. А ось їх суперник, навпаки, показав майстерність в реалізації своїх шансів, а також досить вміло відіграв в обороні протягом всього матчу, внаслідок чого і отримав перемогу.

Барселона - Ювентус: Прогноз і ставки букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Одним з героїв зустрічі тижневої давності, безумовно, став форвард Ювентуса Пауло Дібала, завдяки якому Стара Синьйора тепер має перед матчем-відповіддю таку комфортну перевагу. Саме Дібалу експерти називають "новим Мессі". Вони обидва аргентинці, обидва - невеликого зросту, і обидва демонструють магію на футбольному полі і захоплюють своєю грою глядачів. Адже по-іншому не можна назвати те, що зробив форвард Ювентуса в першому матчі з Барсою, а особливо його перший гол у ворота тер Штегена.

Безсумнівно, Ювентус їде на Камп Ноу в якості фаворита цього протистояння, однак не варто забувати, що було з останньою командою, яка не так давно приїздила вже сюди з ще більшим запасом в кількості забитих м'ячів - французьким ПСЖ. На стадії 1/8 фіналу Барса вже показала світові, що на Камп Ноу може трапитися все що завгодно, і навіть розгромна перемога над каталонцями в першому матчі не гарантує ні для кого виходу в наступну стадію. А головний тренер Синьо-гранатових перед другим поєдинком з Ювентусом попросив уболівальників не залишати трибуни Камп Ноу, адже "вони можуть пропустити найцікавіше".

Барселона - Ювентус: Статистика зустрічей

Популярні новини зараз

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Показати ще

За свою історію Ювентус і Барселона зустрічалися між собою в офіційних матчах 11 разів - п'ять перемог на рахунку італійського клубу, чотири - у Барси, і два рази колективи зіграли внічию. Швидше за все, Ювентус не засмутиться, навіть якщо Барселона 19 квітня мінімально переможе туринський клуб і зрівняє рахунок у цьому протистоянні. Адже найважливіше - пройти в півфінал.

У матчі на Камп Ноу можна очікувати більш закритою гри від Б'янко-нері, ніж це було в першій зустрічі цих команд. Але не виключається і варіант, що Аллегрі дасть вказівку своїм підопічним не оглядатися на власні ворота, а постаратися забити. Адже навіть один гол Ювентуса відразу ж серйозно ускладнить задачу Барсі, і їй потрібно буде забивати ще на два м'ячі більше. Ну а у підопічних Луїса Енріке в цьому матчі тільки одне завдання - атакувати. Що придумає іспанський фахівець для того, щоб подолати оборонні редути Юве складно сказати. Однак з ПСЖ у Енріке це вже пройшло (нехай хоч і з можливою допомогою арбітра), і в матчі зі Старою синьйорою фанати каталонського гранда чекають чогось схожого.

Обидва колективи підходять до поєдинку в майже оптимальних складах. У Ювентуса в лазареті перебуває лише один Марко Пьяца, втрата якого навряд чи може відбитися на грі команди. Барселона не може розраховувати на Алейша Відаля і Рафінью, які вибули на тривалий час. Є побоювання, що матч в Іспанії може пропустити герой першої зустрічі Пауло Диба через невелике ушкодження, проте лікарі туринського клубу повинні встигнути поставити на ноги аргентинського форварда.

Барселона - Ювентус: Де дивитися матч Ліги чемпіонів

Орієнтовні склади:

Барселона: тер Штеген - Маскерано, Піке, Умтіті - Ракітіч, ​​Бускетс, Іньєста, Роберто - Мессі, Луїс Суарес, Неймар.

Ювентус: Буффон - Дані Алвес, Бонуччі, К'єлліні, Алекс Сандро - Пьяніч, Хедіра - Куадрадо, Дібала, Манджукіч; Ігуаїн.

Нагадаємо, що поєдинок Барселона - Ювентус відбудеться 19 квітня. Український глядач зможе його подивитися на телеканалі Футбол 2. Початок - 21:45.

Прогноз Знай.uа - 2:1.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів Барселона - Ювентус букмекери ставлять на перемогу підопічних Луїса Енріке.

Фото: Getty Images