Більшість американців підходять до ялинки в надії побачити там новий iPhone, годинник iWatch або іграшки в стилі "Star Wars". А є такі, які виявляють у себе пістолети або мисливські ножі в подарунок на Різдво. Саме через це зброя стала одним із найпопулярніших подарунків 2015 року.

Відразу ж на наступний день після Різдва тисячі людей поїхали на стрільбища випробувати нові подарунки від Санти. Всіма відомий фотограф Патрік Хол вирішив відобразити цих щасливих людей, використовуючи прапор Сполучених Штатів Америки разом з димогенератором в якості фону. В результаті чого вийшли фотографії людей з різними видами вогнепальної зброї, яке можна придбати в Америці без спеціального дозволу.

Читайте також: Новорічний знімок п'яного британця став арт-пародією (фото)

Великий обсяг продажів зброї в якості подарунків і самозахисту викликаний, імовірно, терактами в Сан-Бернардіно та Парижі.

Раніше батько шістьох дітей Алан Лоуренс вирішив вивести сімейні різдвяні традиції на новий рівень і створив серію фотографій зі своїм молодшим сином Рокуеллом. Креативний фотограф переодягнув малюка в помічника Санти.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще