У Новий рік і Різдво всім хочеться казок і чудес. Олександр Янссон якраз та людина, яка дарує людят казкові враження.

Його картинки дарує всім boredpanda.com.

Янссон відомий шведська ілюстратор, який скромно описує себе на Facebook, як "якийсь художник". Він працює як цифровий ілюстратор в 2D/3D. Також швед аніматор і навіть вважає себе "вченим таємних наук".

Ось деякі приклади його магічних ілюстрацій, які поєднуються талант і уяву. Герої Янссона - персонажі скандинавських казок і міфів. У його картинках живе все: зворушливі чоловічки, каруселі, пересувні будинки, величезні птахи і кролики зі своїми маленькими наїзниками.

Олександр Янссон народився в маленькому місті Упссала. Провівши там своє дитинство і закінчивши школу мистецтв, Янссон змінив місце дислокації на Гетеборг, де живе і працює донині.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Попрацювавши деякий час вільним художником, Олександр створив свою власну, що отримала широку популярність, дизайн-студію під назвою "Сплячий дім" (Sleeping house). Послуги в ній пропонуються найрізноманітніші: тут і дизайн власний для персонажа створять та ілюстрації намалюють, та й без концептуального мистецтва не обійшлося. Студія співпрацює з найбільшими компанії США і Британського королівства.

Читайте також: Фільм із Ді Капріо надихнув дизайнера на шедевр (фото)

Творчість Олександра Янссона неповторна: воно вражає з першого погляду і змушує продивлятися його натхненні і надихаючі ілюстрації знову і знову. У своїх роботах він дарує нам епізоди життя таємничих казкових героїв, що живуть в невідомих світах, населених безліччю дивовижних створінь.