Американська співачка Лана Дель Рей не витримала переслідування настирливих фанаток та звернулась за допомогою до правосуддя. Авторці хітів не давали спокою дві дівчини, які виявились громадянками РФ.

Про це повідомляє TMZ.

Своєрідними терористками виявились Юлія Роздіна і Наталія Криницина. Дівчини їздили за Ланою по усіх концертах, де неодноразово заявляли про суїцид та погрожували співачці. Справа дійшла до того, що росіянки чатували 30-річну виконавицю під дверима її дому.

Через це Дель Рей була вимушена переїхати в інше місце, але неадекватні шанувальниці знайшли її і там. Вони цілодобово знаходились біля помешкання співачки та вигукували її ім'я. Зрештою авторка хітів найняла охорону, адже переживала за свою безпеку.

Американка звернулася до суду та відстояла своє право на спокійне життя. Правоохоронці заборонили росіянкам наближатися до співачки ближче, ніж на 100 метрів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Читайте також: Новий кліп Тейлор Свіфт продивились 12 млн разів (відео)

Голлівудські та вітчизняні зірки не рідко стають жертвами сильного кохання своїх шанувальників. Деякі фанати навіть намагаються зруйнувати життя своїм кумирам.