Візит до України віце-президента Сполучених штатів Джозефа Байдена і його гучна промова у Верховній Раді перед депутатами не на жарт сколихнули користувачів соцмереж, надихнувши на створення серії фотожаб.

Про це пише "Обозреватель".

У новій добірці проілюстровано, з якими емоціями українці відреагували на візит до столиці важливого американського політика.

З особливим завзяттям користувачі обговорили виступ Джозефа Байдена в парламенті. Перед своїм виступом у Раді він взяв участь в обговоренні відставки генерального прокурора Шокіна.

Також віце-президент США зазначив, що весь світ спостерігає за подіями в нашій країні, і здивував українців, прочитавши вірші Тараса Шевченка.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

"Я ніколи не вказую іншим країнам, що їм робити. Але ви не знайдете жодної іншої країни, де ракова пухлина корупції так процвітає", - цей вислів став найпопулярнішим з усього, що промовив американський гість.

Читайте також: Візиту Байдена в Україну присвятили фільм (відео)

Нагадаємо, днями президента Порошенко висміяли за словосполучення: "на Україні", яке він вимовив під час брифінгу з Байденом.

Українське суспільство активно критикує використання прийменника "на", замість правильного "в". Таку "помилку" систематично допускає російська влада.