Мандрівниця, журналіст, блогер і фотограф з України Вероніка Потоцька бере участь у конкурсі на участь у міжнародній полярныій експедиції.

Дівчина хоче представляти Україну в подорожі, яка може стати викликом всього її життя. Але щоб перемогти в конкурсі з досить серйозною конкуренцією, Вероніка просить допомогти їй, взявши участь у голосуванні, передає mynext.travel.

Читайте також: Японські веломандрівники оселились у Вінниці (фото)

"Мене звуть Вероніка Потоцька і я завжди з радістю ділюся з вами фотографіями, зробленими в подорожах. Для мене дуже важливо надихати інших і дарувати красу. Як і у багатьох з вас, у мене є мрія - це шанс представити Україну в експедиції в арктичну тундру. Ця експедиція - справжнє випробування, виклик самому собі. Мені здається, що не кожна людина здатна пройти таке випробування, не кажучи вже про дівчину. Подорож почнеться в Стокгольмі і триватиме 6 днів на півночі Норвегії. Під час подорожі ми проїдемо 300 км на собачих упряжках, а ночувати будемо в наметах на снігу, а одну ніч - навіть без намету, просто на вулиці в спальному мішку. Я розумію, що, напевно, це випробування усього життя. Зараз, у мене дуже висока конкуренція, адже Україна знаходиться в загальному списку країн. Я вірю в те, що Україна гідна перемоги. Саме тому я звертаюся до вас, читачі, мрійники, любителі пригод з проханням про підтримку. Якщо Ви вірите в мене, прошу вас проголосувати, перейшовши за посиланням", - написала вона.

Голосування триватиме до 10 грудня.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще