Яскраві малюнки на земельних площах Японії створюються талановитими фермерами, які знають, як за допомогою селекції зробити справжні шедеври - передає Adme.ru.

Щорічно землероби Японії сіють на одному полі кілька сортів рису з однією метою - вони таким чином створюють живі полотна.

Рисові кущі різних кольорів виростають так, що поступово на полі вимальовуються зображення національних героїв і мультиплікаційних персонажів.

Даний вид мистецтва, що одержав широке поширення по всій країні, називається тамбо.

Все почалося ще в 1993 році, коли село Інакадате, розташоване в 600 милях на північ від Токіо, шукало проект, який міг би "оживити" місцеву економіку. Їм потрібен був спосіб привабити туристів, зацікавивши японським мистецтвом і рисовими полями зокрема.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

У результаті щороку дизайнери перед посадкою розробляють на комп'ютері проект майбутнього витвору мистецтва, вирощеного на землі.

Картини найкраще дивитися у вересні, коли вся рослинність вже зійшла і цвіте.

Читайте також: Археологічна сенсація: поруч зі Стоунхенджем знайшли новий монумент

Потрібні фарби отримують за допомогою використання чотирьох різних сортів рису. Існують рисові кущі з фіолетовим і жовтим листям - "kodaimai" рис і традиційний сорт із зеленим листям "tsugaru roman".

Для того щоб туристи змогли розглянути шедеври і оцінити гігантські форми ленд-арту, у селах були зведені просторі оглядові вишки.