У київському торгово-розважальному комплексі ArtMall камери відеоспостереження зафіксували підготовку сюжету "інспектора" Ольги Фреймут. Автори змонтованого відео звинувачують команду Фреймут у тому, що вона провела не розслідування, а замовний спектакль за участі неповнолітнього.

З озвученого відеоролика видно, як жінка, яку автори відео називають помічницею Ольги Фреймут, допомагає неповнолітньому покласти пляшку, схожу на пиво, у футляр для скрипки. Юнак проходить із ним до "дитячої зони" ТРК, пише Zaxid.net.

За якийсь час біля юнака з'являється інспектор і просить показати, що у нього у футлярі. І отримує пляшку. Фреймут підходить до охорони, щоб з'ясувати, як неповнолітній потрапив у ТРЦ з пляшкою пива. Охорона відповіла, що не має права оглядати особисті речі відвідувачів. Також у відео показано, що згадувана жінка-помічниця розраховується з опікуном юнака і дає їй підписати документ.

Читайте також: "Інспектор" Фреймут порушила парковку у Львові (фото)

Зазначимо, випуску "Інспектор Фреймут" в якому б був даний сюжет, на сайті телеканалу "1+1" поки немає, хоч зйомки відбулися 29 серпня.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще